A- A A+

Imponeer uw genodigden met deze unieke locatie.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw verjaardagsdrink, bedrijfsfeest, verloving, product- of collectievoorstelling,  persevent of gewoon een drink onder vrienden? Voor al uw events, privé of professioneel, bieden wij u de mogelijkheid om onze uitzonderlijke locatie af te huren voor groepen tot maximaal 36 personen.

Art Bar afhuren kan iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9u en middernacht, uitlopend tot max. 01u (dit om de goede vrede met de bovenburen te bewaren) en zaterdag tussen 20u en middernacht (eveneens uitlopend tot max.01u). Zondagen tussen 11u en 21u, ideaal voor een brunch of receptie.

De huurprijs betreft 185,00€ die u betaalt bij het vastleggen van uw event, de service is inbegrepen en wordt verzorgd door 2 of 3 personen naargelang het aantal genodigden. Wat de dranken betreft werken wij met een minimum aan te consumeren dranken van 385,00 euro per blok van 5 uur.D.w.z., wanneer u bvb. met een groep van 35 personen, van 20u tot 01u, dranken nuttigt voor een totaal bedrag van 600,00 euro, er geen extra kosten zijn maar wanneer u slechts voor 350,00€ dranken zou nuttigen, u een een supplement van 35,00€ zal worden aangerekend maar in dat geval kan u dan beter een extra fles Cava serveren.

Kleine groepen tot max. 15 personen kunnen ten allen tijde (wanneer er geen privé event gepland staat) een plaatsje reserveren tijdens de gewone openingsuren op vrijdag en zaterdag en hoeven dan uiteraard geen huur te betalen.

De dranken kunnen indien gewenst, aangevuld worden met hapjes van externe traiteurs zoals bvb.Kaasaffineurs "Van Tricht", "Ko'uzi" of Zaowang voor de heerlijkste sushi en sashimi of"Mini-maal" voor de overheerlijke aperitiefhapjes. Dit zijn louter en alleen enkele aanbevelingen, een andere mogelijkheid is dat u zelf hapjes maakt, meebrengt, dresseert en op de tafels zet. Wenst u een extra persoon die voortdurend met hapjes rongaat, ook daar kunnen wij voor zorgen.

Bekijk alvast enkele foto’svan onze Art Bar.

top